Online savetovanje

Kako bismo olakšali klijentima da na jednostavan i praktičan način dobiju stručan savet, pitaju šta ih zanima ili se blagovremeno informišu o svom zdravstvenom stanju- oformili smo ONLINE SAVETOVANJE.

Cena termina online savetovanja u trajanju od 45 minuta je 3000 din.

Naš lekar dostupan za online konsultacije:

dr Aleksandra Bocokić, imunologDr Aleksandra Bocokić diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Nišu 2004. godine, a 2012. godine završila je i specijalizaciju iz oblasti Kliničke imunologije. Imunologija je oblast medicine koja lekarima daje širinu u radu i omogućava kompletno sagledavanje zdravlja pacijenata. Posebna interesovanja dr Aleksandre Bocokić odnose se na lečenje i prevenciju smanjene otpornosti organizma ( što se manifestuje kao česte infekcije kod dece i odraslih), lečenje različitih alergijskih oboljenja kože i disajnih puteva, lečenje i prevenciju alergije na hranu, intolerancije na hranu i drugih funkcionalnih i zapaljenskih bolesti digestivnog trakta, kao i lečenje autoimunih oboljenja štitne žlezde, zglobova, i kardiovaskularnog sistema.

Šta predstavlja online savetovanje?

Ovaj vid usluge ne zahteva fizičko prisustvo pacijenta jer se realizuje preko Skype ili Viber platforme u unapred dogovorenim terminima.

Online savetovanja omogućava vam da izbegnete dolazak u zdravstvenu ustanovu i boravak u čekaonici, ili bilo kojoj ambulanti, i da pri tome dobijete stručan savet i profesionalnu pomoć. Namenjeno je ljudima koji žele da u potpunosti ispoštuju preventivne mere u vezi prenošenja korona virusa, ali i onima koji žive udaljeno od lekara ili u inostranstvu.

Zahvaljujući digitalnoj komunikaciji možemo zajedno da identifikujemo zdravstveni problem koji imate, da vas uputimo na rešenje, bilo kroz neophodnu medikamentoznu terapiju ili kroz promenu životnog stila.

Kako se realizuje?

Online savetovanje se realizuje online- preko SKYPE ili VIBER aplikacije u unapred dogovorenim terminima

Kada se može zakazati?

Redovni termini za savetovanje su radnim danima, od 9-12h
Trajanje termina je u zavisnosti od potrebe pacijenta, najduže 45 min.

Kako da zakažem online savetovanje?

Opišite ukratko problem koji imate, naznačite najbitnije tegobe i razloge zbog kojih vam je potrebno online savetovanje i pošaljite email na kontakt@privatnaklinika.rs ili koristite formu za prijavu

Odgovor možete očekivati u naredna dva dana, ili u toku dana ako naznačite da je hitno.

Kako uplatiti novac?

Opštom uplatnicom u banci, ili e-bankingom.

UPLATILAC: Vaše ime i prezime

SVRHA UPLATE:  Lekarski pregled

PRIMALAC: Poliklinika Bocokić

RAČUN PRIMAOCA: 265-4040310000139-64

Uplate se vrše po zakazivanju konsultacije, najkasnije jedan dan pre dogovorenog termina.

 

 

Često postavljana pitanja?

Kako da znam da li mi konsultacije mogu pomoći?

Kada nam budete poslali email, u njemu kratko opišite koji problem imate. Ukoliko možemo da pomognemo, zakazaćemo termin savetovanja. Ukoliko nismo u mogućnosti da Vam na ovaj način pomognemo, jasno ćemo Vam reći, te nećemo zakazivati savetovanje.

Koliko moram da čekam na zakazivanje termina?

Termin ćemo Vam zakazati u najskorijem mogućem vremenu, te je vreme čekanja vrlo kratko- jedan do dva dana.

Zašto moram da uplatim novac ranije?

Pravovremena uplata – dan pre zakazanog termina,  potvrđuje Vašu rezervaciju termina.

Da li su ove konsultacije tehnički komplikovane- nisam kompjuterski ekspert?

Nisu. Mi ćemo se prilagoditi vidu konsultacije koji Vama odgovara. U slučaju da do sada niste koristili nijedan program za videokomunikaciju, mi ćemo Vam dati potrebna uputstva.

Da li moram imati web kameru?

Ne. Web kamera nije neophodna, mada lekarima znači da pacijenta i vide prilikom online savetovanja.

Šta se dešava ako nam razgovor bude prekinut zbog loše internet konekcije ili nekog drugog nepredviđenog razloga?

Ukoliko iz tehničkih razloga dođe do prekida termina, online savetovanje možemo završiti i emailom. Ako smo bili na samom početku konsultacija, ponovićemo ih u novozakazanom terminu.

Da li konsultacije zaista mogu da pomognu?

Ovo je i za lekare i za pacijente nov način rada, i mi imamo izuzetno lepo iskustvo kojim smo potvrdili da je moguće pružiti pomoć pacijentu ispravnim savetom, i da fizičko prisustvo pacijenta nije uvek neophodno.