O nama

 

Tim iskusnih lekara Vama na usluzi

Bocokić lekarski tim čine iskusni i vrhunski stručnjaci iz oblasti urologije, imunologije, opšte i interne medicine. Mi smo visoko profesionalni lekari, poštujemo lekarsku tajnu i pružamo našim pacijentima potrebnu diskreciju.

Naša porodična priča

Poliklinika Bocokić osnovana je još davne 1991. godine. Dvoje lekara, supružnika i roditelja, počeli su da koriste svoje znanje na najbolji mogući način, u lekarskoj ordinaciji. Svakim danom, njihov posao da pomažu ljudima, bivao je sve veći. Zadovoljni pacijenti odlazili su i vraćali se, i sa zahvalnošću i poverenjem koristili lekove, srdačnost i iskustvo porodice Bocokić.

Vremenom se poslu supružnika Bocokić priključuju i njihove obe ćerke. Danas je Poliklinika Bocokić, mesto u kome radi cela porodica, i u kome se mogu lečiti i druge porodice. Takođe, tu rade i lekari iz oblasti interne medicine, ultrazvučne dijagnostike i medicinske biohemije. Svi su veoma savesni, odgovorni i sposobni da održe ugled i sjaj lekarske profesije.

 

Mi smo sistem koji podržava Vaše potrebe

Karakteriše nas toplina i ljubaznost koju pružamo svakom našem pacijentu. Uz savremena medicinska saznanja, timski rad i izuzetno kvalitetnu aparaturu, možemo da pomognemo svakom čoveku. Svi korisnici naših usluga veoma brzo dobijaju termine za obavljanje neophodnih pregleda i dijagnostičkih metoda. Nakon završenog lekarskog pregleda, uz usmeno obaveštavanje pacijenata o njihovom zdravstvenom stanju, svi pacijenti dobijaju i jasne izveštaje sa tačno propisanom terapijom i objašnjenjem o načinu ponašanja. Izveštaje laboratorijskih i lekarskih usluga možemo na zahtev pacijenta da pošaljemo putem email-a. Takođe, naši lekari će vas kontaktirati nakon završenih analiza i objasniti o čemu se radi, kako da se ponašate i na koji način da sprovedete terapiju.

Poliklinika nam je čista i topla, prijatno uređena, opremljena savremenim dijagnostičkim aparatima. Medicinska laboratorija nam je opremljena ne samo najsavremenijim analizatorima, već imamo i lekare specijaliste medicinske biohemije sa velikim iskustvom. Takođe, medicinski laboranti su veoma vešti i pažljivi prilikom uzorkovanja materijala, pa možete opušteno i uz puno poverenja da uradite sva ispitivanja krvi, mokraće ili da ispitate prisustvo bakterija u brisevima.

Svakom pacijentu pristupamo na individualan način i u skladu sa njegovim potrebama.

Dovoljno je samo da nas kontaktirate i porazgovarate sa našim lekarima o vašim tegobama, kako bismo na najlakši i najbrži način mogli da vam izađemo u susret.

Sarađujemo sa privatnim zdravstvenim osiguravajućim kućama ( Uniqa, Duna, Generali, Wiener Stadtiche), te ukoliko ste njihov osiguranik, naše usluge možete koristiti bez plaćanja.

Firma od poverenja – da svaki čovek bude ispoštovan i tretiran na profesionalan i ljudski način

Poliklinika Bocokić je na osnovu sveukupnog odnosa prema pacijentima, ali i prema poslovnim saradnicima dobila sertifikat Firme od poverenja, u 2017. godini. Želja nam je da naše zdravstvene usluge budu prilagođene potrebama svakog pacijenta, da uz očuvanje lekarskog ugleda očuvamo i ugled privatne zdravstvene prakse i da napravimo instituciju u kojoj će svaki čovek biti ispoštovan i tretiran na profesionalan i ljudski način.